ГРЦИЈА

ХОТЕЛ CALYPSO 3* – ХАНИОТИ

КАПАЦИТЕТ:  соби, стандарт и супериор 3* хотел "Calypso" е лоциран на главниот влез во Ханиоти,...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА MARIA LUX – ХАНИОТИ

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/3,  апп. 3+2 Вила “Maria Lux ” се наоѓа во центарот на Ханиоти (веднаш до вила...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА MARIA – ХАНИОТИ

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/2, 1/3, 1/3+1 Вила “Maria” се наоѓа во центарот на Ханиоти, односно на самиот плоштад и нa oколу 150m oд...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила ETHRA – ХАНИОТИ

КАПАЦИТЕТ: ETHRA - ХАНИОТИ Ценовник наем апартман/студио термин ноќевања dplx 1/4 dplx 1/6 26.04 -...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила MARIA – Ханиоти

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3, 1/3+1 СТД на 150м од плажа. -15% попуст за резервација и уплата...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила PANORAMA – ХАНИОТИ

КАПАЦИТЕТ: 1/4 АПП, на 50м од плажа. -15% попуст за резервација и уплата до 31.01.2019 EB...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила VERGINA – ХАНИОТИ

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3, 1/4 СТУДИО, 1/4 АПП, на 50м од плажа. -15% попуст за резервација и...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Апартмани CHRISTINA – ХАНИОТИ

КАПАЦИТЕТ: 1/3, 1/4 студио, 1/4 апартман, 80 м од море. -15% за резервации со комплетни...

15% Discount
215€183€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила SOFIJA – ХАНИОТИ

КАПАЦИТЕТ: 1/3 студио, 1/4 апп -15% за резервации со комплетни уплати до 29.12.2018 EB (First...

15% Discount
350€297€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила MARTA – ХАНИОТИ

КАПАЦИТЕТ: 4 лица во апп -15% за резервации со комплетни уплати до 29.12.2018 EB (First...

15% Discount
440€374€ Види повеќе