ГРЦИЈА

Вила DINIRA – ФУРКА

КАПАЦИТЕТ: 1/3+1 Фурка е мало, но навистина интересно, живо селце на западната страна од првиот крак...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ПОСЕЈДОН – ПЕФКОХОРИ

Вила ПОСЕЈДОН се наоѓа во непoсредна близина на централниот дел на Пефкохори, во мирно опкружување...

Понуда Види повеќе
24-ти Мај

24-ти Мај на Халкидики

ГОЛЕМ ИЗБОР НА ХОТЕЛСКО И АПАРТМАНСКО СМЕСТУВАЊЕ МОЖНОСТ И СО ВКЛУЧЕН ПРЕВОЗ 24.05-26.05.2019   ХАЛКИДИКИ...

58€ Види повеќе
ГРЦИЈА

OMEGA АПАРТМАНИ – ПЕФКОХОРИ

КАПАЦИТЕТ:  дуплекс. 1/6 Омега апартмани се наоѓа на 140 метри од плажа и околу 20...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

FULA АПАРТМАНИ – ПЕФКОХОРИ

КАПАЦИТЕТ: aпп. 1/3,  дуплекс. 1/4 Фула апартмани се наоѓа во центарот на Пефкохори, на 50...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

IRIS АПАРТМАНИ – ПЕФКОХОРИ

КАПАЦИТЕТ: aпп. 1/3,  апп. 1/4 Апартмани Ирис се наоѓа во централниот дел на Pefkohori на...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА VERDE – ПЕФКОХОРИ

КАПАЦИТЕТ: aпп. 1/3+1 , апп. 1/5 , дуплекс 1/6 Вила Верде се наоѓа на 250...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА PORTO – ПЕФКОХОРИ

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/3 Вила Порто Пефкохори се наоѓа во центарот на селото Пефкори во многу...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

MINOA АПАРТМАНИ – ПЕФКОХОРИ

КАПАЦИТЕТ: апп. 1/4 "Миноа апартмани" се наоѓаат во Пефкохори на првиот полуостров Касандра-Халкидики. Апартманите се...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА LITCA 2 – НЕА ФЛОГИТА

КАПАЦИТЕТ:  стд. 1/3, апп. 1/4 Вила LITCA-2 е лоцирана во центарот на Неа Флогита, спроти хотел Корфу,...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА EVA – НЕА ФЛОГИТА

КАПАЦИТЕТ:  aпп. 1/4, апп. 1/5 Вила Eva е лоцирана во центарот на Неа Флогита, во...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА КАТЕРИНА ЛУКС – НЕА ФЛОГИТА

КАПАЦИТЕТ:  дуплекс. 1/6 Вила Катерина лукс е лоцирана во центарот на Неа Флогита, во близина на вилите Марија и...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ХРИСТО – НЕА ФЛОГИТА

КАПАЦИТЕТ:  дуплекс. 1/6 Вила Христо е лоцирана во центарот на Неа Флогита, во близина на кафе бар Пастази, и...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ЛИТЦА – НЕА ФЛОГИТА

КАПАЦИТЕТ:  апп. 1/5 Вила Литца е лоцирана во центарот на Неа Флогита, во близина на вила Корфу, и на околу 70...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА МАРИА – НЕА ФЛОГИТА

КАПАЦИТЕТ:  апп. 1/4 Вила МАРИА е лоцирана во центарот на Неа Флогита,во близина хотел Корфу, и на околу...

Понуда Види повеќе