АТОС

Вила EVANGELIA – ЈЕРИСОС / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/2 стд, 1/2+2, 1/2+2 (+1), 1/2+2 (+2) апп. -20% за сезонски цени Уплати до...

Понуда Види повеќе
АТОС

Вила TAKIS & MARIA – ЈЕРИСОС / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/4 стд. 1/3, 1/4 апп. -20% за сезонски цени Уплати до 07.12.2019 EB (First...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ХОТЕЛ MAVRIDIS 3* – НЕА ФЛОГИТА / НОВО!

КАПАЦИТЕТ:  1/2, 1/3. Мал хотел во близина на морето, удобни соби, интернет, бар. Локација: Регион...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Куќа VASILIS – СКИЈАТОС / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3, 1/4 СТУДИО, АПП, ДУПЛЕКС -20% за уплати до 07.12.2019 EB (First Minute)...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Апартмани ANA SAKIS – ТОРОНИ / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/2+1 СТУДИО, 20 метри од плажа. -20% за сезонски цени Уплати до 07.12.2019 EB...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Куќа PAPUS – САРТИ / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/3 СТУДИО, 1/4 ДУПЛЕКС, 50м од море. -25% за сезонски цени Уплати до 07.12.2019...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Куќа PANORAMA – САРТИ / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3 СТУДИО, 1/4, 1/5 АПП, на плажа. -15% за сезонски цени Уплати до...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила VRAHOS – КАЛАМИЦИ / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/4 АПП, на 20 метри од плажа. -15% за сезонски цени Уплати до 07.12.2019 EB...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

DIONISOS APARTMENTS – ДИОНИСИОС / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/2 И 1/2+1 СТУДИО, 1/3+1 АПП, 50 м од море. -25% за сезонски цени...

Понуда Види повеќе
АФИТОС

Куќа GALANIS – АФИТОС / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/2+1 СТУДИО, прва линија до море. -15% за сезонски цени Уплати до 07.12.2019 EB...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Апартмани SPANOS – ПОЛИХРОНО / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/3, 1/4 АПП, 1/4 ДУПЛЕКС, 150м од море. -25% за сезонски цени Уплати до...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Куќа MINAS – НЕА ФЛОГИТА / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/4+1 дуплекc, 100 м од море.    -20% за сезонски цени Уплати до 07.12.2019 EB...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Куќа HARIS – НЕА ФЛОГИТА / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/3 студио, 1/4, 1/5 апп, прва линија од море. -15% за сезонски цени Уплати...

Понуда Види повеќе
АМУЛИЈАНИ

Куќа GALLERY – АМУЛИJАНИ / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3, 1/4 СТУДИО -15% за уплати до Уплати до 07.12.2019 EB (First Minute)...

Понуда Види повеќе
АМУЛИЈАНИ

Куќа KONAKI – АМУЛИЈАНИ / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3, 1/4 СТУДИО -15% за уплати до 07.12.2019 EB (First Minute) Амулијани е...

Понуда Види повеќе