Егзотични патувања

КУБА – 17 ДЕНА

Несекојдневно патување - забава на Куба каква не може да ви овозможи ниту една класична...

1,450€ Види повеќе
Егзотични патувања

ТАЈЛАНД – 12 ДЕНА / 13 ДЕНА

Ние ќе ве одведеме на пат до волшебниот Тајланд - земја на насмевки, храмови, луди...

1,090€ Види повеќе
12 Days Егзотични патувања
12 days

БАЛИ – 12 ДЕНА

БАЛИ - 12 ДЕНA АВИОН - СИТЕ ТАКСИ - ХОТЕЛ 3* - ТРАНСФЕРИ ПАТУВАЊЕ СО...

5% Discount
1,050€990€ Види повеќе