ГРЦИЈА

ВИЛА Елена – ДАСИА / КРФ

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3 стд. Вила Елена се наоѓа во Дасиа на островот Крф на 300м...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила JULIANOS – ИПСОС / КРФ

Крф, мистично привлечен, спакуван во историски приказни, обоен од влијанија на најразлични цивилизации, кој фасцинира со...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила Атанасиус – ИПСОС/КРФ

КАПАЦИТЕТ: 1/2 апп. 1/4 дуплекс. Вила Атанасиус се наоѓа во Ипсос на островот Крф на...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила Врадис – ИПСОС/КРФ

КАПАЦИТЕТ: 1/2+2 стд. Вила Врадис се наоѓа во Ипсос на островот Крф на 100м од...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила MAGNOLIJA – IPSOS / KРФ

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/4, 25 метри од плажа. АКЦИИ ПОПУСТИ за Ultra Early booking со уплата...

30% Discount
129€90€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила ELENI – IPSOS / KРФ

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3, 250 метри од плажа. АКЦИИ ПОПУСТИ за Ultra Early booking со уплата...

30% Discount
99€69€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила DIMITRIS – IPSOS / KРФ

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 300 метри од плажа. АКЦИЈА ПОПУСТИ за Ultra Early booking со уплата до...

30% Discount
99€69€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила MINA LUKS – KРФ

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/4, 150 метри од плажа. АКЦИЈА ПОПУСТИ за Ultra Early booking со уплата...

30% Discount
99€69€ Види повеќе