БУГАРИЈА

ХОТЕЛ КОКИЧЕ / ЈАСМИН 3* – СОНЧЕВ БРЕГ

450 метри од локалната плажа, Хотел Кокиче располага со двор со базен, бар и билијард,...

Понуда Види повеќе
БУГАРИЈА

ХОТЕЛ VERIS 3* – СОНЧЕВ БРЕГ

Хотелот Верис е идеален избор за Вашиот опуштен и безгрижен одмор . Тука може да...

Понуда Види повеќе
АПАРТМАНИ СОНЧЕВ БРЕГ

SUMMER DREAMS 3* – СОНЧЕВ БРЕГ

КАПАЦИТЕТ:  1/2 стд.  2+2 апп. 4+2 апп. Одличен комплекс - со сите погодности за пријатен...

Понуда Види повеќе
АПАРТМАНИ СОНЧЕВ БРЕГ

VECHNA R 3* – СОНЧЕВ БРЕГ

КАПАЦИТЕТ:  2+1 стд.  2+3 апп. Апартхотелот "VECHNA R" се наоѓа на 100 м од плажа...

Понуда Види повеќе
АПАРТМАНИ СОНЧЕВ БРЕГ

ROXY APART HOTEL – СОНЧЕВ БРЕГ

КАПАЦИТЕТ:  1/3 стд.  2+2 апп. 4+2 апп. ROXY Apart hotel се наоѓа во северниот дел...

Понуда Види повеќе
АПАРТМАНИ СОНЧЕВ БРЕГ

FAVORIT 3* – СОНЧЕВ БРЕГ

КАПАЦИТЕТ:  1/3 стд.  2+2 апп. 4+2 апп. Апартманите се во модернистички стил располагаат со опремена...

Понуда Види повеќе
АПАРТМАНИ СОНЧЕВ БРЕГ

APHRODITE I & II – СОНЧЕВ БРЕГ

КАПАЦИТЕТ:  1/2 стд.  2+2 апп.  Комплексот Афродита I и II е во централниот дел на...

Понуда Види повеќе
АПАРТМАНИ СОНЧЕВ БРЕГ

SUNNY VICTORY 3* – СОНЧЕВ БРЕГ

КАПАЦИТЕТ:  1/3 стд.  2+2 апп.  4+2 апп. Sunny Victory Apartments се наоѓаат во северниот дел...

Понуда Види повеќе
АПАРТМАНИ СОНЧЕВ БРЕГ

АVALON 3* – СОНЧЕВ БРЕГ

КАПАЦИТЕТ:  1/2 стд.  2+2 апп.  АПАРТХОТЕЛОТ АВАЛОН 3* се наоѓа во централниот дел на едно...

Понуда Види повеќе
АПАРТМАНИ СОНЧЕВ БРЕГ

SUNNY & GOLDEN DREAMS – СОНЧЕВ БРЕГ

КАПАЦИТЕТ:  1/2 стд.  2+2 апп. 4+2 апп. Два објекта еден спроти друг - лоцирани во...

Понуда Види повеќе
АПАРТМАНИ СОНЧЕВ БРЕГ

FLORES PARK – СОНЧЕВ БРЕГ

КАПАЦИТЕТ:  1/2 стд.  2+2 апп. 4+2 апп. FLORES PARK се наоѓа во центарот на најголемото...

Понуда Види повеќе
БУГАРИЈА

ВИЛА ДРАМЧЕВИ – НЕСЕБАР

КАПАЦИТЕТ:  1/2, соба. Вила- ДРАМЧЕВ, лоцирана е во центарот на новиот дел од градот, на...

Понуда Види повеќе
БУГАРИЈА

ВИЛА ЛАМБОВ – НЕСЕБАР

КАПАЦИТЕТ:  1/2, соба. ВИЛА -ЛАМБОВ, Лоцирана во строгиот центар на новиот дел на Несебар, на...

Понуда Види повеќе
БАНСКО

Пакет бр. 3 со превоз БАНСКО – ЗИМА 2019

Б А Н С К О -   З И М А   2019 година Пакети со...

Понуда Види повеќе
БАНСКО

Пакет бр. 2 со превоз БАНСКО – ЗИМА 2019

Б А Н С К О -   З И М А   2019 година Пакети со...

Понуда Види повеќе