БУДВА

ВИЛА ВУКМАНОВИЌ – БУДВА / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ:  1/2, 1/4,  стд. 1/4+1, 1/6 апп. Будва е нај атрактивното место на Јадранскиот брег....

Понуда Види повеќе