БЕЧИЧИ

ВИЛА ПАЛМА – БЕЧИЧИ / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3, 1/4. БЕЧИЧИ е познато летувалиште кое се наоѓа на 4км од центарот...

Понуда Види повеќе