БАНСКО

Пакет бр. 3 со превоз БАНСКО – ЗИМА 2019

Б А Н С К О -   З И М А   2019 година Пакети со...

Понуда Види повеќе
БАНСКО

Пакет бр. 2 со превоз БАНСКО – ЗИМА 2019

Б А Н С К О -   З И М А   2019 година Пакети со...

Понуда Види повеќе
БАНСКО

Пакет бр. 1 со превоз БАНСКО – ЗИМА 2019

Б А Н С К О -   З И М А   2019 година Пакети со...

Понуда Види повеќе
2, 3 Days БАНСКО
2, 3 days

Новогодишни и Божиќни празници во Банско

2 или 3 ноќевања во Orphey 4* + вклучен автобуски превоз + користење на СПА...

29% Discount
79€56€ Види повеќе
БАНСКО

ZARA HOTEL & SPA 4* – 10% ПОПУСТ ДО 30/11/2018

ИСКОРИСТЕТЕ ГО ПОПУСТОТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА АКО РЕЗЕРВИРАТЕ И УПЛАТИТЕ ДО: ЌЕ ДОБИЕТЕ ПОПУСТ ОД:...

Понуда Види повеќе
БАНСКО

WINSLOW HIGHLAND 3* – 10% ПОПУСТ ДО 30/11/2018

ИСКОРИСТЕТЕ ГО ПОПУСТОТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА АКО РЕЗЕРВИРАТЕ И УПЛАТИТЕ ДО: ЌЕ ДОБИЕТЕ ПОПУСТ ОД:...

Понуда Види повеќе
БАНСКО

SUNRISE PARK 4* – БАНСКО

ИСКОРИСТЕТЕ ЈА АКЦИЈАТА ГРАТИС ДЕН! за престој во период: 7=6 02.01-09.01.2019 7=6 25.01-16.02.2019 7=6, 6=5...

Понуда Види повеќе
БАНСКО

REGNUM 5* – БАНСКО

ИСКОРИСТЕТЕ ГО ПОПУСТОТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА АКО РЕЗЕРВИРАТЕ И УПЛАТИТЕ ДО: ЌЕ ДОБИЕТЕ ПОПУСТ ОД:...

Понуда Види повеќе
БАНСКО

PARK HOTEL GARDENIA 4* – 10% ПОПУСТ ДО 30/11/2018

ИСКОРИСТЕТЕ ГО ПОПУСТОТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА АКО РЕЗЕРВИРАТЕ И УПЛАТИТЕ ДО: ЌЕ ДОБИЕТЕ ПОПУСТ ОД:...

Понуда Види повеќе
БАНСКО

MOLERITE BOUTIQUE HOTEL 3* – БАНСКО

ИСКОРИСТЕТЕ ГО ПОПУСТОТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА АКО РЕЗЕРВИРАТЕ И УПЛАТИТЕ ДО: ЌЕ ДОБИЕТЕ ПОПУСТ ОД:...

Понуда Види повеќе
БАНСКО

HOTEL MARAYA 3* – БАНСКО / 15% ПОПУСТ ДО 30/11/2018

ИСКОРИСТЕТЕ ГО ПОПУСТОТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА АКО РЕЗЕРВИРАТЕ И УПЛАТИТЕ ДО: ЌЕ ДОБИЕТЕ ПОПУСТ ОД:...

Понуда Види повеќе
БАНСКО

HOTEL STRAZHITE 4* – БАНСКО / 10% ПОПУСТ ДО 30/11/2018

ИСКОРИСТЕТЕ ГО ПОПУСТОТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА АКО РЕЗЕРВИРАТЕ И УПЛАТИТЕ ДО: ЌЕ ДОБИЕТЕ ПОПУСТ ОД:...

Понуда Види повеќе
БАНСКО

HOTEL PERUN & PLATINUM CASINO 4* – БАНСКО

МЕСТОПОЛОЖБА: Хотелот се наоѓа на околу 500 метри од почетната станица на гондолата и на...

Понуда Види повеќе
БАНСКО

HOTEL OLYMP 3* – БАНСКО / 10% ПОПУСТ ДО 20.12.2018

ИСКОРИСТЕТЕ ГО ПОПУСТОТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА АКО РЕЗЕРВИРАТЕ И УПЛАТИТЕ ДО: ЌЕ ДОБИЕТЕ ПОПУСТ ОД:...

Понуда Види повеќе
БАНСКО

HOTEL MURA 3* – 10% ПОПУСТ ДО 01/12/2018

ИСКОРИСТЕТЕ ГО ПОПУСТОТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА АКО РЕЗЕРВИРАТЕ И УПЛАТИТЕ ДО: ЌЕ ДОБИЕТЕ ПОПУСТ ОД:...

Понуда Види повеќе