АТОС

ВИЛА SOULA – ЈЕРИСОС

КАПАЦИТЕТ:  стд 1/2  апп. 1/2+1/2 +2   50 МЕТРИ ОД ПЛАЖА ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото...

Понуда Види повеќе
АТОС

ВИЛА KLEOPATRA – ЈЕРИСОС

КАПАЦИТЕТ: апп. 1/2+1/2+1   апп. 1/2+1/2    НА ПЛАЖА ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото туристичко место на третиот...

Понуда Види повеќе
АТОС

OURANOUPOLIS PRINCESS HOTEL APARTHOTEL 2* – Уранополис

МОЖНОСТ ЗА КОМБИНИРАЊЕ НА ТЕРМИН И НОЌЕВАЊА, КАКО И БРОЈ НА ЛИЦА! ИНФО НА: 02/2443-555,...

Понуда Види повеќе
АТОС

MAKEDONIA HOTEL 2* – Уранополис

МОЖНОСТ ЗА КОМБИНИРАЊЕ НА ТЕРМИН И НОЌЕВАЊА, КАКО И БРОЈ НА ЛИЦА! ИНФО НА: 02/2443-555,...

Понуда Види повеќе
АТОС

Хотел TAKIS & MARIA – JERISOS

КАПАЦИТЕТ: 1/2 СОБА -15% за резервација со комплетна уплата до 19.01.2019 EB (First Minute) Хотел...

15% Discount
165€140€ Види повеќе
АТОС

Вила MARIA PASHALIDOU – НЕА РОДА – 10 ноќевања

КАПАЦИТЕТ: 1/3 АПП, 1/5 ДУПЛЕКС АПП, на само 20м од плажата. -7% за резервации со комплетни...

15% Discount
230€195€ Види повеќе
АТОС

Апартхотел LAZARIDIS – НЕА РОДА – 10 ноќевања

КАПАЦИТЕТ: 1/2+1 СТУДИО, на околу 150м од плажата. -7% за резервации со комплетни уплати до 31.03.2019...

15% Discount
180€153€ Види повеќе
АТОС

Вила ELENI – НЕА РОДА – 10 ноќевања

КАПАЦИТЕТ: 1/2+1 СОБА, 1/4 АПП, на само 50м од плажата. -7% за резервации со комплетни уплати...

15% Discount
200€170€ Види повеќе
АТОС

Вила ANASTASIA – НЕА РОДА – 10 ноќевања

КАПАЦИТЕТ: 1/3 СТУДИО, 1/4+1, 1/7+1 АПП, на само 20м од плажата. -7% за резервации со комплетни уплати до...

15% Discount
200€170€ Види повеќе
АТОС

Вила MARIA – ЈЕРИСОС – 10 ноќевања

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/2+1, 1/4, 1/4 2 СОБИ АПП, на само 80м од плажата. -7% за резервации со...

15% Discount
160€136€ Види повеќе