АФИТОС

Куќа GALANIS – АФИТОС

КАПАЦИТЕТ: 1/2+1 СТУДИО, прва линија до море. Афитос, најубавото гратче на Халкидики, сокаците со калдрма,...

Понуда Види повеќе