8-ми Март

Прага – 2НП / Автобус

Прага – европска метропола на културата, главен град на Чешка, златен град, град на стотици...

13% Discount
149€129€ Види повеќе
8-ми Март

Краков – 3НП / Автобус

Во јужниот дел на прекрасната Полска, на реката Вистула е сместена престолнината на музеите и...

10% Discount
189€169€ Види повеќе
8-ми Март

Дворците на Баварија / Автобус

Минхен – Баварска “Метропола со душа”, еден од најубавите градови во Германија, културен и боемски...

12% Discount
239€209€ Види повеќе
8-ми Март

Инсбрук и светот на SWAROVSKI кристалите- 3НП со Минхен / Автобус

Тирол е еден од најубавите предели на Австрија... Го опкружуваат високите венци на Алпите, кои...

8% Discount
249€229€ Види повеќе
8-ми Март

Болоња 3НП / Автобус

ЕМИЛИЈА РОМАЊА - најбогатиот рeгион меѓу 20те Италијански региони, и една од најразвиените региони во...

10% Discount
279€249€ Види повеќе
8-ми Март

Соренто 3НП / Автобус

                               ...

9% Discount
329€299€ Види повеќе
8-ми Март

Портофино 3НП / Автобус

                             ...

10% Discount
279€249€ Види повеќе
8-ми Март

Париз – Прага – Минхен 4НП / Автобус

                             ...

9% Discount
309€279€ Види повеќе
8-ми Март

Кападокија со Анкара и солено езеро 2ПП +1НП / Автобус

Монументален компекс на чудесна убавина од 6 век п.н.е, во бел камен и бел вулкански...

11% Discount
179€159€ Види повеќе
8-ми Март

Виена 2НП

ВИЕНА – Престолнина на една од најзначајните европски империи, царски град и место на вкрстување...

12% Discount
159€139€ Види повеќе
8-ми Март

БУДИМПЕШТА

„Убавицата на Дунав“ Будимпешта – престолнината на ,,Убавиот син Дунав”, градот на девет мостови, со...

169€ Види повеќе
8-ми Март

БЕЛГРАД И НОВИ САД

Градот кој не спие Белград е на листата на светски градови по разновидноста и понудите...

79€ Види повеќе
8-ми Март

ВРЊАЧКА БАЊА – ХОТЕЛ ЛИДЕРС 3*

Викенд за 8 март во Врњачка Бања (08.03-10.03.2019)! 2 HB ноќевања + една вечер жива...

85€ Види повеќе
4 Days 8-ми Март
4 days

КАРНЕВАЛ ВО ВЕНЕЦИЈА

Авион/ 4 дена/ 3 ноќевања 03.03 - 06.03.2019 За уплата до 21 Јануари            199 евра  ...

20% Discount
249€199€ Види повеќе