8-ми Декември

БУКУРЕШТ / 5 ДЕНА / 3 НОЌИ / САМО 109€ / АВТОБУС

 Термин: 06.12.2019 - 10.12.2019 Букурешт и Трансилванија 8ми Декември – Christmas Market Романија — земја во...

15% Discount
129€109€ Види повеќе
8-ми Декември

ЗЛАТИБОР / 4 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / САМО 119€ до 15.11.2019

Термин: 06.12-09.12.2019 ЗЛАТИБОР со посета на Сирогојно и Дрвенград Автобус | 3 дена - 2 ноќи / термин:...

119€119€ Види повеќе
8-ми Декември

ПРОЛОМ БАЊА / 3 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / САМО 109€ до 15.11.2019

Термин: 07.12-09.12.2019 Најтрадиционалниот симбол што ќе го најдете во Грција за време на Божиќните празници е мал дрвен брод украсен...

8% Discount
119€109€ Види повеќе
8-ми Декември

КАВАЛА / 3 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / САМО 99€ до 01.11.2019

Термин: 06.12-10.12.2019 Најтрадиционалниот симбол што ќе го најдете во Грција за време на Божиќните празници е мал дрвен брод украсен...

9% Discount
109€99€ Види повеќе
8-ми Декември

ЗАГРЕБ / 4 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / САМО 129€ до 01.11.2019

Термин: 06.12-10.12.2019 (Пронајдете го детето во себе во магијата на SalajLand)  Затворете ги очите... Почувствувајте го...

7% Discount
139€129€ Види повеќе
8-ми Декември

ПРАГА / 5 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / САМО 119€

Термин: 06.12-10.12.2019 Прага – европска метропола на културата, главен град на Чешка, златен град, град...

119€ Види повеќе
8-ми Декември

ВИЕНА / 5 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / САМО 139€

Термин: 06.12-10.12.2019 ВИЕНА – Престолнина на една од најзначајните европски империи, царски град и место...

139€ Види повеќе
8-ми Декември

БУДИМПЕШТА / 5 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / САМО 99€

 Термин: 06.12 - 10.12.2019 Б У Д И М П Е Ш Т А - СЕНТ...

99€ Види повеќе