24-ти Мај

24-ти Мај на Халкидики

ГОЛЕМ ИЗБОР НА ХОТЕЛСКО И АПАРТМАНСКО СМЕСТУВАЊЕ МОЖНОСТ И СО ВКЛУЧЕН ПРЕВОЗ 24.05-26.05.2019   ХАЛКИДИКИ...

58€ Види повеќе
24-ти Мај

Милано-Лугано-Комо-Верона за 24-ти Мај / Автобус

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕ:   ПРВ ДЕН: 23.05.2019 ЧЕТВРТОК - СКОПЈЕ - МИЛАНО Состанок на групата...

20% Discount
149€119€ Види повеќе
24-ти Мај

Истанбул за 24-ти Мај / Автобус

Истанбул, единствениот град на два континенти! Местото што ги исполнува сите желби на светот и...

11% Discount
89€79€ Види повеќе