23-ти Октомври

ИСТРА / 6 ДЕНА / 4 НОЌЕВАЊА / 229€

Термин: 22.10-27.10.2019 23-ти ОКТОМВРИ ВО ИСТРА ПУЛА-БРИОНИ-РОВИЊ-ПОРЕЧ-ГРОЖЊАН-МОТОВУН-ОПАТИЈА Допрете ја магичната црвена земја... Нека Ве погали...

229€ Види повеќе
11-ти Октомври

МИЛАНО / 4 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА / 15-18.10.2019 / 199€ до 30.09.2019 (АВИОН)

Термин: 15.10-18.10.2019 Историски и модерен, космополитски центар, Милано е најдобриот избор за доживување на вистинската...

20% Discount
249€199€ Види повеќе
23-ти Октомври

МАЛТА / 4 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА / САМО 299€ (АВИОН)

Термин: 19.10-22.10.2019 Малтешките острови, опишани како музеј на отворено. Она што ги прави уникатни е...

299€ Види повеќе