11-ти Октомври

МИЛАНО / 4 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА / 15-18.10.2019 / 199€ до 30.09.2019 (АВИОН)

Термин: 15.10-18.10.2019 Историски и модерен, космополитски центар, Милано е најдобриот избор за доживување на вистинската...

20% Discount
249€199€ Види повеќе
11-ти Октомври

РИМ / 4 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА / САМО 359€ (АВИОН)

Термин: 11.10-14.10.2019 Рим, не бил изграден во еден ден – и ќе ви треба повеќе...

359€ Види повеќе
11-ти Октомври

БАЛТИЧКИ ЗЕМЈИ / 7 ДЕНА / 6 НОЌЕВАЊА / САМО 759€ (АВИОН)

Термин: 05.10-11.10.2019 Трите балтички држави Естонија, Летонија, Литванија. Балтичките држави, геополитички термин кој се користи...

759€ Види повеќе
11-ти Октомври

КАПАДОКИЈА / 6 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА / САМО 175€

Термин: 08.10-13.10.2019 Монументален компекс на чудесна убавина од 6 век п.н.е,  во бел камен и...

175€ Види повеќе
11-ти Октомври

АЗУРЕН БРЕГ / 6 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА / САМО 219€

Термин: 08.10-13.10.2019 ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕ: ПРВ ДЕН: 08.10.2019 ВТОРНИК - СКОПЈЕ - МИЛАНО Состанок во...

219€ Види повеќе
11-ти Октомври

Фиренца-Cinque Terre-Сиена-Сан Џимињано / 6 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА / САМО 229€

Термин: 08.10-13.10.2019 ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕ: ПРВ ДЕН: 08.10.2019 ВТОРНИК - СКОПЈЕ - МОНТЕКАТИНИ Состанок на...

229€ Види повеќе
11-ти Октомври

САНТОРИНИ / 6 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА / САМО 195€

Термин: 09.10-14.10.2019 Монденскиот, традиционалниот, мистичен – неверојатно романтичен Санторини. Архипелагот од вулкански острови (Киклади) се...

195€ Види повеќе
11-ти Октомври

ПРАГА / 6 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА / САМО 189€

Термин: 08.10-13.10.2019 Прага – европска метропола на културата, главен град на Чешка, златен град, град...

189€ Види повеќе
11-ти Октомври

ВИЕНА / 5 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / САМО 169€

Термин: 09.10-13.10.2019 ВИЕНА – Престолнина на една од најзначајните европски империи, царски град и место...

169€ Види повеќе
11-ти Октомври

ВЕНЕЦИЈА (Верона, Трст) / 5 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / САМО 159€

Термин: 09.10-13.10.2019 Венеција, градот на вода и бисерот на Јадранското море. Дестинација која би требало...

159€ Види повеќе
11-ти Октомври

БУДИМПЕШТА / 5 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / САМО 109€

 Термин: 09.10 - 13.10.2019 Будимпешта – престолнината на ,,Убавиот син Дунав”, градот на девет мостови,...

109€ Види повеќе
11-ти Октомври

Милано-Лугано-Комо-Верона / 6 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА / САМО 159€

Термин: 08.10-13.10.2019 ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕ:   ПРВ ДЕН: 08.10.2019 ВТОРНИК - СКОПЈЕ - МИЛАНО Состанок...

159€ Види повеќе
11-ти Октомври

Атина 2 / 5 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / САМО 129€

 Термин: 09.09 - 13.09.2019 АТИНА – град посветен на божицата Атина по која и го...

129€ Види повеќе