ГРЦИЈА

ВИЛА ПОСЕЈДОН – ПЕФКОХОРИ

Вила ПОСЕЈДОН се наоѓа во непoсредна близина на централниот дел на Пефкохори, во мирно опкружување...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

OMEGA АПАРТМАНИ – ПЕФКОХОРИ

КАПАЦИТЕТ:  дуплекс. 1/6 Омега апартмани се наоѓа на 140 метри од плажа и околу 20...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

FULA АПАРТМАНИ – ПЕФКОХОРИ

КАПАЦИТЕТ: aпп. 1/3,  дуплекс. 1/4 Фула апартмани се наоѓа во центарот на Пефкохори, на 50...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

IRIS АПАРТМАНИ – ПЕФКОХОРИ

КАПАЦИТЕТ: aпп. 1/3,  апп. 1/4 Апартмани Ирис се наоѓа во централниот дел на Pefkohori на...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА VERDE – ПЕФКОХОРИ

КАПАЦИТЕТ: aпп. 1/3+1 , апп. 1/5 , дуплекс 1/6 Вила Верде се наоѓа на 250...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА PORTO – ПЕФКОХОРИ

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/3 Вила Порто Пефкохори се наоѓа во центарот на селото Пефкори во многу...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

MINOA АПАРТМАНИ – ПЕФКОХОРИ

КАПАЦИТЕТ: апп. 1/4 "Миноа апартмани" се наоѓаат во Пефкохори на првиот полуостров Касандра-Халкидики. Апартманите се...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ХОТЕЛ AMMON GARDEN 3* – ПЕФКОХОРИ

КАПАЦИТЕТ:  стд. На само 100m од плажа и 200m од центар е лоциран 3* хотел "Ammon Garden"....

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА STRATOS LUX – ПЕФКОХОРИ

КАПАЦИТЕТ:  апп. 2+2 Вила “Stratos Lux” се наоѓа во центарот на Пефкохори, 50m над главниот пат на...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА STRATOS – ПЕФКОХОРИ

КАПАЦИТЕТ:  дуплекс апп. 3+2 Вила “Stratos”, се наоѓа на околу 50m од плажа, во строгиот центар на...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Хотел AMMON GARDEN 3* – Пефкохори

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3 стд. 1/2+2 и 1/4+1 апп. На само 100m од плажа и 200m од центар...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила VERDE – ПЕФКОХОРИ

КАПАЦИТЕТ: VERDE  - ПЕФКОХОРИ Ценовник наем апартман/студио термин ноќевања app 1/3+1 app 1/5 dplx 1/6...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила PORTO – ПЕФКОХОРИ

КАПАЦИТЕТ: PORTO - ПЕФКОХОРИ Ценовник наем апартман/студио термин ноќевања СТУДИО 1/3 26.04 - 01.05 5...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила OMEGA – ПЕФКОХОРИ

КАПАЦИТЕТ: OМЕGA - ПЕФКОХОРИ Ценовник наем апартман/студио термин ноќевања ДУПЛЕКС 1/4 26.04 - 01.05 5...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила FULA – ПЕФКОХОРИ

КАПАЦИТЕТ: 1/3, 1/4 АПП, 50м од море. FULA АПАРТМАНИТЕ се наоѓаат во Пефкохори, Касандра -...

Понуда Види повеќе